Röviden rólam

Bemutatkozás

Kétgyermekes családanyaként fontosnak tartom, a minőségi, tartalmas étkezéseket melyek nem csak fizikailag töltenek fel. Szeretem az egészséges alapanyagokból készült ételeket, próbálom elkerülni a mesterséges hozzávalókat. Kenyérsütésem története 2007-ben kezdődött, amikor beköltözött a konyhámba a kenyérsütő gép. Bevallom nem voltam elégedett az eredménnyel. Napról-napra változtattam, formáltam a technológián, hogy olyan kenyeret tegyek az asztalra, amit elfogyasztanak a gyerekek. A kenyérsütő gép a kamra polcán, kényszerszabadságra ment. Azt vettem észre, hogy a kötelességnek vélt tevékenység már hobbivá vált, a hobbi pedig lassan hivatássá. Nincs olyan nap, hogy a házat ne lengje be a kenyér illata, hajnali 3 órakor kipattanok az ágyból, kenyeret formázni és sütni, ekkor van rá időm. Vágyam, álmom egy házi pékség, egy kis üzlettel, mert álmok mindenkinek kellenek!

croissant-aboutus

"Szeretettel készült"